elektrische vouwfiets lacros papillon zwart
Lacros Papillon

De elektrische vouwfiets Papillon is onze nieuwste en lichtste elektrische vouwfiets. Uitgevoerd met een voorwielmotor, 3 ondersteuningsstanden, 3 versnellingen en 16inch spaakwielen. Deze kleine krachtpatser is erg gemakkelijk in zijn gebruik. In combinatie met de 3 motorondersteuning standen heeft de Lacros Papillon met ondersteuning een heel natuurlijke fietservaring.

De elektrische vouwfiets Papillon met voorwielmotor geeft indien gewenst een zeer krachtige ondersteuning in iedere situatie. Zoals bij lange afstanden, tegen de wind in of tegen steile hellingen op. De zuinige 180W motor is krachtig genoeg en erg betrouwbaar.

De Lacros Papillon is uitgerust met een 10,4Ah/36V Li-ion Polymeer batterij die licht, krachtig en duurzaam is. De 10,4Ah batterij heeft standaard een actieradius van ruim 30-40km. De batterij is niet  uitneembaar. Het oplaadpunt bevindt zich linksvoor op het frame. Een lader is inbegrepen bij de fiets.

Op het stuur bevindt zich het LED display waarmee de elektrische ondersteuning te regelen is. De 3 ondersteuningsstanden kunt u eenvoudig bedienen met twee knoppen. Het display is verlicht en eenvoudig te bedienen. Door een druk op een knop kunt u tal aan informatie aflezen, zoals de snelheid, afstand en het accugebruik. De ondersteuning stopt bij snelheden boven de 25 km per uur. Dit is in Nederland wettelijk bepaald.

Door zijn lage gewicht en compacte formaat is deze elektrische vouwfiets gemakkelijk mee te nemen in de bus, metro of trein. Door zijn eenvoud is de fiets slechts in een paar handelingen op te vouwen. Ideaal voor forenzen met de trein.

Merk:                                     Lacros
Type fiets:                             Elektrische vouwfiets, Lacros Papillon
Instap:                                   Hoog
Kleuren:                                Matgrijs/ Matzwart
Motortechniek:                   180W
Motorpositie:                       Voorwiel
Wielgrootte:                         16inch
Spaken:                                Spaakwielen
Banden:                                Standaard
Remmen:                             Velgremmen
Batterij capaciteit:              10,4Ah/36V
Actieradius:                         30-40km (onder goede omstandigheden)
Uitneembare batterij:         Nee
Batterij positie:                    In het frame
Versnellingen:                     3 naafversnellingen
Verende voorvork:              Nee
Gewicht:                               14 kg (excl. batterij en zadel)
Max. belastbare gewicht: 120 kg
Gevouwen afmetingen:     93cmx25cmx71cm (LxBxH)